Gott nytt

Jaha då var år 2011 slut och det har varit ett bra år för mig och Lisa. Både tävlings mässigt och annat. Vår terminen började bra med en trevling 3:dje plats på klubbhoppningen 80 cm.
'
Sen började det gå lite utför Lisa vart halt och dessutom hade vi lastnings problem så vi kom ingen vart heller så det fick bra bli klubbtävlingar för oss. Men det stoppde såklart inte våra tävlings farmgångar!! Vi vann både hopp och dressyr KM!! Det kallar jag ett bra slut på vårterminen!!
'
Vår älskadde Pyret lämnade oss på missommarafton, det var en stor förlust efter som han hade gjort stora framsteg sen han kom till oss och var på väg att bli något!! Vi kommar alltid minnas dig!!
'
Höst terminen började också bra  en mycket lyckad startfälltävlan som gav hopp om vår framtid som fältävlans ekipage!! En till startfälltävlan rid också under hösten med framgång!! Vi fick även lite bukt på våra lastnings problem så vi kom ut och tävla en del också!!
´
Denna termin har vi också ridit en allsvenska i hoppning div 2. Första del tävlingen gick av stapen på Haningebyggdens ryttarförening och i förklassen hamnade vi en plats från plasering med en rivning i omhoppningen. Laget hamnade på en stolt 3:dje plats efter en felräkning från dommarna!!
'
Nästa var en dressyr på Tungelsta som bokstavligt talat hade svett, tårar och förtvivlan i sig. Men dagen slutade med en andra och tredje plasering. Vi kom hem också tillslut. Vilken dag!!
'
Andra delen av allsvenska gick av stapen på Mälarhöjdens ryttarförening vilket inte gick så bra. Vi rev i båda klasserna och laget fick en åttonde plats. Men det räckte iallafall till en finalplats!!
'
En klubbdressyr till han vi med och den vart lyckad! Tänkte först starta LB men sen fick jag inte det så det fick bli vår första LA ist!! Den gick vi och vann också!! Ritten var underbra!!!
'
Finalen allsvenskan kom vi inte iväg till pga våra lastningsproblem ist fick vi starta klubbtävling ist. Vi kom 2:a i 80 cm och vi debuterade 90 cm med 4 fel. Helt okej men vi behöver öva på hoppningen!!
'
Vi avslutade terminen med en glögghoppning på skojskull vi klädde ut oss så klart. Till John blund jag hade pyjamas och nattluva på huvudet och Lisa hade nattluva på sig och en nalle på förbygen!! 90 cm hoppade vi, framhoppning innomhus i gupper så hon fick inte riktigt springa av sig så vi fick ett stop på banan men det var ju bara en kul grej!!
'
Det var det viktigaset händelserna det här året har säket glömt något men det gör inget!! Med nyårs raketernas ljud i bakrunden säger jag tack för det här året och jag och Lisa sikta högt näst år och det kommer förhoppningsvis bli mycket bättre än det här året!!
GOTT NYTT ÅR!!!

Kommentarer
Postat av: naliie

Grym blogg tjejor! Kul att det går bra för er :)

2012-01-05 @ 16:28:25
URL: http://naliie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0