Gott nytt

Jaha då var år 2011 slut och det har varit ett bra år för mig och Lisa. Både tävlings mässigt och annat. Vår terminen började bra med en trevling 3:dje plats på klubbhoppningen 80 cm.
'
Sen började det gå lite utför Lisa vart halt och dessutom hade vi lastnings problem så vi kom ingen vart heller så det fick bra bli klubbtävlingar för oss. Men det stoppde såklart inte våra tävlings farmgångar!! Vi vann både hopp och dressyr KM!! Det kallar jag ett bra slut på vårterminen!!
'
Vår älskadde Pyret lämnade oss på missommarafton, det var en stor förlust efter som han hade gjort stora framsteg sen han kom till oss och var på väg att bli något!! Vi kommar alltid minnas dig!!
'
Höst terminen började också bra  en mycket lyckad startfälltävlan som gav hopp om vår framtid som fältävlans ekipage!! En till startfälltävlan rid också under hösten med framgång!! Vi fick även lite bukt på våra lastnings problem så vi kom ut och tävla en del också!!
´
Denna termin har vi också ridit en allsvenska i hoppning div 2. Första del tävlingen gick av stapen på Haningebyggdens ryttarförening och i förklassen hamnade vi en plats från plasering med en rivning i omhoppningen. Laget hamnade på en stolt 3:dje plats efter en felräkning från dommarna!!
'
Nästa var en dressyr på Tungelsta som bokstavligt talat hade svett, tårar och förtvivlan i sig. Men dagen slutade med en andra och tredje plasering. Vi kom hem också tillslut. Vilken dag!!
'
Andra delen av allsvenska gick av stapen på Mälarhöjdens ryttarförening vilket inte gick så bra. Vi rev i båda klasserna och laget fick en åttonde plats. Men det räckte iallafall till en finalplats!!
'
En klubbdressyr till han vi med och den vart lyckad! Tänkte först starta LB men sen fick jag inte det så det fick bli vår första LA ist!! Den gick vi och vann också!! Ritten var underbra!!!
'
Finalen allsvenskan kom vi inte iväg till pga våra lastningsproblem ist fick vi starta klubbtävling ist. Vi kom 2:a i 80 cm och vi debuterade 90 cm med 4 fel. Helt okej men vi behöver öva på hoppningen!!
'
Vi avslutade terminen med en glögghoppning på skojskull vi klädde ut oss så klart. Till John blund jag hade pyjamas och nattluva på huvudet och Lisa hade nattluva på sig och en nalle på förbygen!! 90 cm hoppade vi, framhoppning innomhus i gupper så hon fick inte riktigt springa av sig så vi fick ett stop på banan men det var ju bara en kul grej!!
'
Det var det viktigaset händelserna det här året har säket glömt något men det gör inget!! Med nyårs raketernas ljud i bakrunden säger jag tack för det här året och jag och Lisa sikta högt näst år och det kommer förhoppningsvis bli mycket bättre än det här året!!
GOTT NYTT ÅR!!!

shopping

Idag ska jag åka och shoppa lite på mellandags rean men allt är väll borta eller slutsålt nu efter som alla galna svenska redan varit där. Förhoppningsvis inte, först ska vi åka till lill hästen i stav ska kolla på en hopphjälm och så har jag ett presentkort där på 450 kr som jag fick som julklapp från jobbet!! Onoff är nästa stopp då jag ska köpa en wake up light, en väckarklocka som börjar lysa upp gradvis när den ska ringa så man vaknar skönt. behöver en sådan då jag går upp typ 10 min innan jag börjar skolan vilket ofta resulterar i en försening. Jag har inga problem att komma upp på helger när det är tävling. Förhoppningsvis ska vi till Hööks sen men man vet inte!!

Basse

Har tagit hand om våra kompisars häst under julen. En stor häst vid namn Best for you smeknamn Basse. En väldigt snäll stor häst som jag tycker är bra ör mig. En sån häst vill jag ha!! Han är snäll vilket är väldigt bra för jag är liten men också ganska stor vilket är bra för då har den kapasitet till högre höjder!!
basse
Snäll häst!!

god jul


Onsdag

Red på Juila i dag. Sista gånger för terminen och året igår. Tråkigt men ändå skönt med lite ledighet, behöver en paus från allt just nu. Jullan var duktig hest igår som var fin i de flesta stunder. Kände att hela dagen var dålig och jag var jätte arg hela dagen och tog ut lite av mina agritioner på Julia vilket inte var bra... men, men det gick ju hyfsat iallafall!!
Julia!!

Länge sedan!!

Tillbaka efter en pause frän bloggandet, fult upp med allt och lite till. Skolan, lektioner och gäster och så. Är helt slut och behöver en stud julledigt i jul ska jag bara ta det lungtoch sova.
¨
Stalljobbade i söndags och fick tid att städa mitt skåp, det vart väldigt fin efter att ha sät ut som ett bomb nedslag
FÖRE
EFTER
'
Glögghoppning (maskerad hoppning) ida, jag och Lisa hoppade 90 cm och klädde ut oss till John Blund. Jag hade pyjamas på mig och en nattmösa och Lisa hade en nattmösa på huvudet och ett gosedjur på förbyglen och zzz på shabraket!! Rundan slutase med 4 fel, ett stopp på ett hinder som skulle hoppas från två håll och och jag var inte riktigt med på att hon skulle stanna!! Men är nöjd ändå!!

Måndag!

Hade lektion för lärlingarna idag, alla lärlingarna ska ha det;) jag var först i tur och tyckte att det gick ganska bra faktiskt, sitsträning stog det på schemat.
Kameran på iphonen kan man faktiskt inte klaga på bilden här nedan är tagen med mobilen.


Duktig hest!!

Hoppade en liten bana igår på en duktig hest! Hon var väldigt seg och stel, hon brukar bli så efter tävling, ett monster. Det var ponny cup i lördags och då var hon med. Tjejen som red ramlade av för att lisa hoppade av 5m före. Hahaha undra varför hon gör det när det är så låga hinder. Men igår gick det bra vi hoppade en bana där ett hinder låg på 1m och dom andra på 90-95! Utan problem tog vi oss runt duktig hest!!
fin bild!!

Roberto


Söndag:)

Idag så åkte jag till stallet vid 10 åkte ner till hamnen för att ha Barnridning det var väldigt många barn:) efter det åkte jag till stallet igen och red ut på Robbie;) nu ska jag plugga det sista tills imorgon. Hejdåå:)


3 december

Åkte till stallet vid halv 10 hade lekis teori, hoppade på Robbie det gick ganska bra han var pigg och glad efter det hade vi barnkalas, det regnade och blåste sjukt mycket och vi var tvungna att vara ute eftersom det var ponnycup inomhus:/ men det gick väldigt bra ändå alla ponnisar och chess fick ha täcken på sig så ungarna kunde värma sig också;) imorgon så är det Barnridning nere i centrum och sedan ska jag rida ut på Robbie;)


1 december

Hoppning går var så sjukt taggad på att rid Lisa men så fick jag inte henne!! I stället fick jag rida men av unghästarna Julia men det gick bra iallafall. Hon och Lisa är som Bill och Bull precis lika danna så fort man sätter lite krav och inte gör som dom vill så sätter dom sig på tvärren, typiskt ston!!! Men det gick bra och hon hoppade fint, hon har bra hoppat tpy 60 cm tidigare men idag hoppade vi typ 80-90, duktig ponny!! Köpte en t-shirt i julklapp till min pappa där det står - kör - bär - betalar!!
Och sen en tröja som det står
"valaker säger man till, hingstar frågar man, men ston får man skriva en ansökan i tre exemplar"
Så sant!!

RSS 2.0